Follebu – Furnes 0–1

Furnes fikk en god start på oppgjøret borte mot Follebu. De grønnkledde fra Ringsaker hadde mye ball og dominerte banespillet de første 45, men slet med å komme til de helt store sjansene, og til pause var det fremdeles målløst.

Etter hvilen ble det en skikkelig stillingskrig på Follebu stadion, og det var lenge lite som tydet på at noen av lagene skulle få hull på byllen.

I det 80. minutt kunne imidlertid Jonatan Helmersen sette ballen i nettet etter å ha mottatt et godt innlegg fra kant, og det sto 0–1.

På tross av noen nervøse sluttminutter greide Furnes å holde nullen, og de kunne til slutt juble for tre deilige bortepoeng.

– Dette var en solid prestasjon av laget. Vi vinner den krigen som de legger opp til, sier Furnes-trener Morten Olsen Holter.

Furnes' lag (4-3-3):

Ole Runar Svaet - Simen Grønland, Pål Skaugen, Hans Kristian Arnkværn, Mario Håker - Remi Heggedal, Torgeir Strand Osmo, Niklas Bjørnstad - Jonas Bakken Vestli, Gaute Granmo, Jonatan Helmersen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.