Real knuste Galatasaray 6-1 i første kamp i gruppespillet, mens FCK klarte 1-1 mot Juventus. Spanjolene er store favoritter foran møtet med Solbakkens lag, men nordmannen tror ikke Real-trener Carlo Ancelotti vil hvile mange spillere.
- Det er viktig å vinne gruppen. Hvis du ender som toer, får du en gruppevinner i åttedelsfinalen. Det kan bli Barcelona, Bayern München eller Borussia Dortmund. Ancelotti vil ikke spare spillere og risikere å bli nummer to, sier Solbakken før oppgjøret på Santiago Bernabéu.
FCK-treneren tror likevel at Ancelotti kommer til å gjøre fire-fem endringer på laget sitt fra 0-1-tapet til byrival Atlético i La Liga sist helg. Gareth Bale er uaktuell på grunn av en lårskade.

- Har respekt

Solbakken mener at Ancelotti har stor respekt for den danske klubben. I 2011 var Ancelotti manager i Chelsea da engelskmennene slo ut FCK i åttedelsfinalen.
- Ancelotti var svært heldig den gangen. Hvis vi hadde møtt Chelsea før vinterpausen, så hadde vi gått videre og ikke dem. Vi var bedre enn Chelsea før jul det året, men så fikk vi seks-sju ukers vinterpause, og det gjorde det vanskelig for oss, sier Solbakken.
Chelsea gikk videre etter 2-0-seier i Parken og 0-0 i London.
- Ancelotti hadde stor respekt for oss i de kampene vi spilte mot Chelsea. Han valgte blant annet å spille svært direkte i Parken, forteller Solbakken. (©NTB)


 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.