Wolverhampton vant 2-0 mot Peterborough i helgen. Det løftet Wolves til femteplass i mesterskapsserien.
- Ni eller ti av spillerne som startet lørdag, vil ikke starte onsdag, sier Solbakken til lokalavisen Express and Star.
- Noen av spillerne har spilt tre kamper i løpet av seks dager. Nå trenger de trening så kroppene er klare til tre nye kamper i løpet av sju dager, sier nordmannen.
Solbakken er redd spillerne skal bli utslitt i en hektisk høstperiode.
- Dersom de skulle spilt fire kamper på ni dager, så ville det vært galskap. Det blir et fullstendig nytt lag, sier Solbakken.
Alt tyder på at tidligere Lillestrøm-spiller Björn Bergmann Sigurdarsson starter. Han fikk en halv omgang i helgen.
- Det er ikke store forskjellen mellom Björn Sigurdarson, Kevin Doyle og Sylvan Ebanks-Blake. Björn vil konkurrere med dem nå som han er friskmeldt. Han er mer uthvilt enn de andre og kan gjøre en like god jobb, sier Solbakken. (©NTB)


Bildetekst sye7086e:
Ståle Solbakken gjør store endringer på Wolves-laget foran kampen mot Chelsea. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.