Begge klubbene bekreftet torsdag handelen. Det er ikke opplyst detaljer tundt handelen, men trolig ligger prislappen på rundt 20 millioner kroner, skriver DPA.

– Det er stor interesse rundt våre spillere som blir utviklet fra vår talentavdelingen, og i dette tilfellet fikk vi en ekstraordinær sum for Bistrup, sier København-trener Ståle Solbakken.

– Vi vet at Mads og familien har tenkt grundig gjennom dette. Vi gråter litt med det ene øyet, og smiler litt med det andre, sier Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside torsdag.

Han mener at klubben ikke kunne si nei til tilbudet fra Tyskland.

– Vår plan er fortsatt å utvikle spillere til eget førstelag, og vi har takket nei til flere tilbud det seneste året. Men av og til kommer det tilbud vi ikke kan si nei til, sier nordmannen. (NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.