KÖLN: Klubblederne i Köln avviste også ryktene om Podolskis overgang.
- Vi har ikke fått noe offisielt bud, og derfor er det ikke noe tema for oss å selge Poldi, bedyrer klubbdirektør Claus Horstmann overfor lokalavisen Express.
Podolski avslo overfor avisen å kommentere overgangsryktene. Han var til stede på stadion selv om han har vært febersyk og ble erklært uaktuell for spill lørdag.
Podolski ble av Solbakken fratatt kapteinsbindet før sesongstart, men det skal ikke være forholdet til treneren som gjør at Podolski fristes av et klubbskifte. Han skal ifølge tyske medier være misfornøyd med Kölns pressete økonomiske situasjon og det generelle kaoset som hersker rundt klubben.
Det spørs om en overgang til tyrkisk fotball er rett medisin mot slikt, men ifølge TV-kanalen NTV er Podolski langt på veg enig med Galatasaray om betingelsene i en fireårskontrakt. Forsvinner Kölns «prins», vil det bli opprørsstemning blant publikum.
I går gjentok både Solbakken og sportsdirektør Volker Finke at Podolski blir i Köln.
- Det er uaktuelt å selge Lukas Podolski nå, sa Finke til HA-sporten og det øvrige pressekorpset etter treningen på Geissbockheim.
- Jeg har snakket flere ganger med Lukas de siste dagene, selv om han har vært syk, og det har ikke vært noe snakk om at han skal bytte klubb, sier Ståle Solbakken.
Podolski trente naturlig nok ikke i går siden han er syk.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00