Det er Dagbladet som melder at dette er en løsning de mener fotballforbundet kommer til å diskutere med Solbakken. 

Etter kampen mot AGF søndag tar Solbakken og FCK vinterpause. 

Ifølge Dagbladet kommer Norges fotballforbund da til å ta initiativ til en samtale med Solbakken om den ledige landslagsjobben. 

Solbakken skal være fotballforbundets førstevalg som ny landslagssjef. Han kontrakt med FCK går ut sommeren 2018, og fotballforbundet skal være villige til en løsning der han både trener Norge og København fram til den tid. 

Fotballpresident Terje Svendsen vil ikke nevne mulige navn til trenerstillingen på nåværende tidspunkt. 

- Vi er inne i den tidlige fasen av prosessen der vi driver og kartlegger mulige kandidater, sier han til Dagbladet. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.