HAMAR: - Jeg fått en ny trøkk i foten; det samme som skjedde da jeg brakk beinet første gang. Jeg tråkket over mot bruddet, og dermed var det gjort, sier en lettere oppgitt Truls Jevne Hagen til HA-sporten.
Nå er det tredje gang den anvendelige HamKam-spilleren blir satt ut på grunn av bruddskaden i foten.
- Jeg hadde vært smertefritt i to måneder, og beinet føltes bra, men så tråkket jeg over igjen. På årets første trening. Om det er brudd eller ei, vet jeg ennå ikke. Det så ikke sånn ut på røntgenbildene, og sprekken i beinet var mindre nå enn sist. Nå skal jeg snart få tatt CT, så får vi se. Det er i alle fall fryktelig surt å gå skadd, forteller Jevne Hagen.

6. mai i fjor
Truls trenger ikke å lete lenge i erindringssenteret for å finne datoen da skaden oppsto første gang:
- 6. mai i fjor. Datoen er svidd inn i hukommelsen, sier 23-åringen til HA-sporten.
Det skjedde på trening. HamKam-spillerne varmet opp da han plutselig tråkket over, måtte hjelpes av banen og ble fraktet til sjukehus.

26. august i fjor
Ikke før var han tilbake på laget før uhellet var der igjen. Nok en gang på trening.
HamKam-spilleren har lagret den episoden også:
- Det skjedde 26. august, sier ulykkesfuglen, som fikk med seg åtte kamper i løpet av hele fjorårssesongen.
- Hva nå? Blir det snakk om operasjon for å bli ferdig med skademarerittet?
- Jeg vet ikke. Det blir det opp til legene å ta stilling til.

Fotballen er viktig
HamKam-spilleren vil fryktelig gjerne bli bra igjen, så han kan spille fotball.
- Når jeg har gått så mye skadd som jeg har gjort det siste året, merker jeg også hvor viktig fotballen er for meg. Sist gikk det fem, seks uker før jeg kunne begynne å trene. Nå blir det å vente to, tre uker før jeg kan begynne å løpe igjen, så får vi se hvordan det går. Som fotballspiller er det ikke akkurat så artig bare å trene på Espern. Men jeg gir ikke opp!
- Nå har jeg litt lengre tid på meg enn i fjor, og jeg håper å rekke seriestart. Jeg tror det blir moro i Adeccoligaen med årets HamKam-lag, sier en positiv og optimistisk Truls Jevne Hagen.

Eliteserien og Adeccoligaen
Truls har vært en av de lokale bærebjelkene i HamKam de siste sesongene, og planen er at han skal være en viktig brikke også denne sesongen.
På grunn av skaden forrige sesong spilte han bare åtte kamper i 2. divisjon, men modølen har åtte eliteseriekamper fra 2008 og har spilt til sammen 43 kamper i Adeccoligaen i 2007 og 2009. I 2007 var han en av de med flest kamper fra start, 28.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00