Gjøvik-Lyn - Storhamar 1-2

Gjøvik-Lyn tok ledelsen allerede etter åtte minutter mot Storhamar, og ting så lenge mørkt ut for laget fra Hamar vest.

Mot slutten av førsteomgang utlignet imidlertid Storhamars Mathias Holstad og lagene gikk til pause på stillingen 1–1.

Storhamar så langt friskere ut etter hvilen, og gikk opp til 1-2-ledelse ved Rehman Ahmed i det 48. minutt, noe som også ble sluttresultatet.

Fornøyd hovedtrener

Storhamars hovedtrener Roger Andersen er godt fornøyd med hvordan laget hans responderte i 2. omgang.

– Dette var en typisk serieåpning og en sliteseier for oss. Vi var nok heldige som ikke lå under til pause, men vi leverte en langt bedre andreomgang. Alt i alt er vi godt fornøyd med seriepremièren, sier Andersen, som mener laget hans er godt nok til å være med å kjempe i toppen av tabellen denne sesongen.

Storhamars lag:

Reid-Odin Nedreskår Myrmoen, Stig Haug, Magnus Thorsø Sterud, Peder Rustad Ruud, Kian Ansari,  Rolf Christian Hushagen, Petter Tajet, Mathias Eide Holstad, Eirik Øvsthus, Joakim Weme, Reman Hawkar Ahmed.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.