Markeds og arrangementssjef i Storhamar, Mathias Saxrud, er veldig godt fornøyd.

– Hvis vi ser på resultatene og tabellplasseringen er dette veldig, veldig bra. Det er ganske unikt i større sammenheng også, tenker jeg. Vi er utrolig takknemlige og ydmyke for den støtten vi får av tilskuerne, sier Mathias Saxrud, og fortsetter:

– Dette er selvfølgelig viktig for økonomien. Den baserer seg mye på publikumsinntekter og sponsorinntekter, som de aller fleste andre klubber. Vi selger fortsatt sesongkort, sier Saxrud, som forteller at de har solgt 938 sesongkort så langt denne sesongen.

SIL og Oilers i egen klasse

Storhamar topper snitt-tabellen med 4.378 tilskuere (sju hjemmekamper). Her er hele snitt-tabellen (antall kamper i parentes):

1) Storhamar 4.378 (7).

2) Stavanger 3.903 (9).

3) Sparta 2.213 (8).

4) Vålerenga 1.963 (7).

5) Frisk Asker 1.571 (7).

6) Lillehammer 1.533 (8).

7) Stjernen 1.485 (9).

8) Lørenskog 725 (8).

9) Manglerud Star 449 (9).

10) Kongsvinger 419 (8).

Tilskuertallet som blir oppgitt i hver kamp er antall solgte billetter. Tallet inkluderer sesongkort og andre kort, som for eksempel yngres avdeling i Storhamar Ishockey.

– Å gjøre det på den måten er standard for alle klubbene. I noen kamper er tilskuertallet veldig presist, mens det er større avvik i noen få kamper, som mot Kongsvinger, hvor det ble oppgitt 3.895 tilskuere. Der var det et avvik på om lag 1.500 på det tallet som ble oppgitt og hvor mange som faktisk var i hallen, sier Mathias Saxrud.

Stunt mot Sparta tirsdag

Storhamar gjør et stunt i hjemmekampen mot Sparta tirsdag i neste uke. Da arrangerer de «Samhold-kampen». Storhamar tjuvstarter på sitt eget 60-årsjubileum, og selger alle billettene til 60 kroner.

Det lages også en egen oversikt over hvor mange tilskuere som har vært i de forskjellige hallene totalt. Slik ser topp fem-tabellen ut per nå (antall hjemmekamper i parentes):

1) Stavanger 35.130 (9).

2) Storhamar 30.649 (7).

3) Sparta 17.707 (8).

4) Vålerenga 13.746 (7).

5) Stjernen 13.373 (9).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.