Hamar
- Tidligere har vi hengt med i medaljestriden helt inn, og brukt mye energi på det. Sluttspillet har vi tatt litt på hælen. Jeg fikk et håp om finale, hvis vi hadde vært heldige med Byåsen i finalen, men det var før Kamilla Sundmoen og Moa Fredriksson (nesebrudd mot Larvik) ble skadet. Alle ser at det blir tøft uten kapteinen, medgir Storhamar-trener Arne Senstad.

Øynet avsluttende opptur

Etter tapene for Stabæk og Tertnes la Storhamar-damene inn en ny tøff treningsperiode inn mot påske, for å toppe sluttspillformen.
Han så en god mulighet til å avslutte trenerkarrieren på Hamar vest med en opptur, med Stabæk og lag nummer åtte som motstandere i sluttspillet.
- Nå blir det litt å gjøre det beste ut av de to siste seriekampene og de to sluttspillkampene. Jeg synes også synd på Moa, som virkelig var på gang som en sentral forsvarskjempe sammen med Kristin Høybakken.
Fredriksson er kanskje ferdig for sesongen hvis lagvenninne ikke går til semi, fordi hun torsdag måtte få nesa på plass igjen etter at første forsøk mislyktes.

Fredriksen tilbake

- Det har vært et merkelig år med skader. Vi har i mange år vært forskånet for det meste og også i år for belastningsskader, men smeller som Sundmoens kne og to nesebrudd kan vi ikke gardere oss mot, sier Senstad.
Han får tilbake Karoline Fredriksen til kveldens kamp borte mot Gjøvik, og håper hun kan gå inn og gjør en skikkelig jobb i midtforsvaret og få tilbake tryggheten og samspillet med lagvenninnene raskt før sluttspillet.
Han har ikke gjort noen endringer i spillet uten lagkapteinen, men at det skjer litt naturlig.
- Vi mister litt tempo uten samspillet mellom Sundmoen og Lise Løke, og selv om det ikke er bevisst blir det et litt annet spill.

Nok av motivasjon

Kveldens motstander Gjøvik har allerede rykket ned, men har levert et par kamper med gode resultater etterpå. Blant annet tapte de med bare ett mål mot Flint.
- Gjøvik er et lag vi skal slå, og som lokaloppgjør er det er nok av motivasjon å hente. Vi må bare ikke gjøre ting vanskeligere enn det trenger å være i spillet vårt, fastslår Arne Senstad.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00