(Tønsberg-Lillehammer 1-0)

- Jeg er j***a skuffa, er dommen til L.I.K.-trener Mikael Kvarnström. 

Hans disipler så ikke ut som de var klare for kamp i det hele tatt. Tønsberg vant fullt fortjent. Mikkel Christiansen ble kampens eneste målscorer i den første perioden.  

LES OGSÅ: Slik var kampen

- Vi treffer ikke en eneste pasning i de to første periodene. Vi vinner ikke en dropp, ikke en duell, sier en meget oppgitt svenske. 

-Hvorfor var dere ikke klare til kamp?

-Det må du ikke spørre meg om. Selvsagt er det vår oppgave i trener-teamet å forberede laget til kamp, og det har vi gjort på vanlig måte. Vi kunne avgjort det i kveld, og så opptrer vi sånn. Jeg er fryktelig skuffa, sier Kvarnström. 

Dårlig hele kvaliken

Hjemmelaget ville mest og kriget Lillehammer ut av stilen. Gjestene forsøkte å skru opp tempoet i den tredje perioden, men til tross for et spillemessig overtak, manglet viljen til å score mål. 

- Vi har spilt dritdårlig i hele kvaliken, det er det bare å være ærlig på. Vi har vunnet allikevel, men vi har ikke noe å være stolte over. I kveld så er vi elendige, vi gjør ikke jobben som kreves, og da taper vi for Tønsberg, sier Aleksander Nygaard Rindal. 

-Hvorfor blir det sånn når dere kunne avgjort serien?

- Jeg har ikke peiling. Som sagt så synes jeg vi har vært dårlige i alle kampene. Vi vil jo ikke spille kvalik, men når vi først ær her så er vi nødt til å gjøre drittjobben. Nå må vi bare heve oss i de to siste kampen, sier backen. 

Ny spenning

De to beste spillerne i aksjon var begge målvaktene. Michal Zajkowski holdt Lillehammer inne i kampen de to første periodene, mens Tønsbergs Marek Surek reddet samtlige 33 skudd. 

- Selv om vi er dårlige så har vi en mulighet til å få med oss noe, men vi scorer jo ikke mål. Vi har ikke en spiller foran keeperen deres. Han ser alt og da ser han jo ut som en million. Det er alt for dårlig og dette er vi ikke stolte av. Vi skylder Lillehammer-publikum to gode hjemmekamper nå, sier Nygaard Rindal.

Lillehammer blir stående på ni poeng. Kongsvinger slo Bergen 6-3 i Kongshallen og klatrer opp på åtte poeng, mens Tønsberg er oppe på syv. Dermed det igjen spenning, med to runder igjen. Lillehammer har igjen Bergen og Kongsvinger i Kristins Hall. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00