Klokka 22.45 forrige søndag sendte Lillehammer I.K. ut en pressemelding som fortalte at trener Tor Nilsen ikke får fullføre sin kontrakt med klubben.

- Han er for dyr for oss, og vi tror vi kan få fatt i en billigere og like god trener, sier nestleder i styret, Ketil Møller.- Jeg er skuffet og sjokkert over beskjeden. Klubben forsøker å fortelle at vi er enige om dette. Det er vi langt ifra, svarer en kamplysten Tor Nilsen.

- Elendig timing

HA-sporten møter nestlederen og treneren i klubblokalene i tredje etasje i Kristins Hall fredag.

Stemningen mellom de to er meget anstrengt når Tor Nilsens avgang etter sesongen blir tema.- Avgjørelsen var tatt og mange visste om det allerede. Derfor valgte vi å offentliggjøre det, sier Møller uten at Tor Nilsen blir veldig imponert av forklaringen.

- Timingen er dårlig. Min rådgiver og jeg bad om at dette ikke ble offentliggjort om vi slo Sparta. (L.I.K. vant på straffer). Likevel valgte klubben å gå ut med det, uten å varsle meg. Spillerne fikk ikke informasjon før to dager senere, sier Nilsen som kunne valgt å gå fra jobben på dagen, men som blir ut sesongen.

Vekker villdyret

- Vi som driver med idrett er oppdratt til å fullføre ting vi har startet på. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å avslutte trenerjobben på aller beste måte. Ingen skal få ta meg på at jeg har slurvet etter den tunge beskjeden kom, sier mannen som kom til Lillehammer som spiller i 1991, og som i en årrekke har jobbet for klubben.

L.I.K.-treneren kikker ut i Kristins Hall og forteller at han har hatt bedre dager som trener.- Jeg skal ikke late som at dette ikke går inn på meg. Det har vært noen beintøffe dager, men jeg er så stolt og så proff at jeg skal klare å prestere godt sammen med flokken min, sier Nilsen som neppe tror siste ord er sagt i trenersaken.

Kun økonomi

- Vi er veldig fornøyd med den jobben Tor Nilsen har gjort for oss, og det er utelukkende svak økonomi som gjør at vi ikke kan fullføre vår avtale med ham, sier Ketil Møller.

- Jeg kjenner min markedsverdi og har ei normal årslønn som trener her, avslutter Tor Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.