Team Ringeriks-Kraft-rytteren, Lars Saugstad, syklet søndag inn til en sjetteplass under junior-NM i fellesstart på Lillehammer. 

18-åringen fra Brumunddal leder norgescupen sammenlagt og har vært i toppen gjennom store deler av årets sesong i herrenes juniorklasse på nasjonalt nivå.

Satte høy fart fra start

- Det er litt kjedelig at årets dårligste dag til nå, skulle komme på denne dagen, men slik er det, sier Saugstad til h-a.no etter målgang søndag. 

Det ble satt høy fart fra start blant junior-guttene. Allerede på den første runden var feltet splittet i flere biter. En tet-gruppe på 15 mann holdt sammen til den siste runden, deriblant Saugstad. 

Sterk Foss vant på hjemmebane

For hans del var den 131 kilometer lange løypa litt for hard til at han klarte å holde følge med Tobias Foss fra Lillehammer. Han vant på hjemmebane etter noe som lignet en maktdemonstrasjon på den siste runden. 

- Selv ikke på en god dag hadde jeg klart å holde følge med Foss opp VIP-bakken i dag, legger Saugstad til. 

NM Landevei fortsetter med NM i lagtempo i Brumunddal tirsdag og NM i tempo torsdag. Fredag går turen over Mjøsa til Gjøvik der NM i gateritt blir arrangert. Kampen om norgesmester-tittelen blant seniorene vil avgjøres i Lillehammer søndag 28. juni. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.