• 1-0: Andreas Hovemoen banket inn nummer én etter 27 minutter. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
  • 2-0: Sindre Bjerkli punkterte kampen et par minutter før full tid.
    FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD

Brumunddal skapte et titalls store målsjanser under serieåpningen mot Molde 2.

Etter 27 Dala-dominerte minutter kom sesongens første scoring. Andreas Hovemoen fikk vende opp i Molde-feltet og banket 1-0 forbi gjestenes målvakt.

Et par minutter før pause ble Jonatan Helmersen felt på vei igjennom. Dommeren pekte på straffemerket, og Rune Pettersen marsjerte selvsikkert frem. Kapteinen sendte keeper til feil hjørne og ballen rett ut via høyrestolpen.

Avgjørelsen falt omsider på Sveum to minutter før slutt, da Sindre Bjerkli trillet inn 2-0 etter en kjempejobb i Molde-boksen.

Se video fra mandagens sjansebonansa på Sveum. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.