Ring-løperen varmet opp til Kirkebakken Grand Prix med en tretimers økt på rulleski.

- Jeg har aldri vært i nærheten av å gå videre i en sprint, så dette var en stor opptur. Det viser at det lønner seg å øve på spurt og sprint, sier Simen Sveen, som er mest kjent som milsluker.

Det er ingen tvil om hva som er det store målet for Sveen til vinteren.

- Det er VM i Lahti, helt klart. Femmila og duatlon er spennende distanser. Det er et trangt nåløyet, men det er absolutt realistisk, sier Sveen.

Kasper Stadaas vant herreklassen, foran Eirik Sverdrup Augdal.

Det var nærmere 3.000 tilskuere på plass i Hamar sentrum.

Fin bursdagsgave

I dameklassen vant Maiken Caspersen Falla noen centimeter foran Ingvild Flugstad Østberg. Falla feiret bursdagen sin i Hamar sentrum.

- Jeg har aldri gått skirenn på bursdagen min. I dag passet det ekstra bra med seier, sier Maiken Caspersen Falla.

Fikk seieren i gave...

- Det er alltid moro å gå Kirkebakken Grand Prix foran mange tilskuere. Jeg hadde ikke noen bursdagsgave til Maiken, så jeg slapp henne forbi på slutten, gliste Flugstad Østberg.

Therese Johaug ble nummer fire.

- Det er alltid moro å gå Kirkebakken Grand Prix. Det var herlig å få testet seg mot verdens beste sprintere, sier Johaug.

Ingvild Flugstad Østberg og Even Northug vant miks teamsprint, foran Maiken Caspersen Falla og Tomas Northug.

Petter Northug sliter med en forkjølelse og måtte melde forfall til Kirkebakken Grand Prix denne gangen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.