Storhamar ga suverene Larvik fight onsdag, og de tapte kun 28–24 mot Norges suverent beste lag.

Men selv om han er ganske fornøyd med resultatet, er han ikke veldig imponert over hvordan laget presterte i den kampen.

– Kamilla (Sundmoen) var veldig god, og jeg synes at Tonje (Enkerud) var bra. Maria (Jektvik Aarstad) kom inn og reddet noen straffer. Ellers var det ikke så mange som var helt der oppe, sier han og fortsetter:

– Larvik var ikke veldig hvasse. Vi plaget dem, men uten at vi gjorde noen spesielt god prestasjon. Vi kan ikke bare ha to-tre spillere som er oppe på normalt nivå, sier han.

Halden søndag

Søndag tar Storhamar imot Halden hjemme i Boligpartner Arena, og Senstad spår en knalltøff kamp.

– Halden knuste Oppsal hjemme (31-23), og de er ikke dårlige. De er ikke like bra som Glassverket og Larvik på papiret, men vi kan ikke tro at det kommer til å gå av seg selv. For det er det ingenting som gjør, sier Senstad. Han sier følgende om laget:

– De har gode spillere over hele linja, og særlig bakspillerrekken er sterk, sier han.

skader på venstrehendte

Storhamar-treneren må klare seg uten Tina Engan, og det er fortsatt ikke klart om Malene Aambakk blir klar.

– Tina sliter med ryggen, og hun kommer ikke til å være med. Vi skal teste Malene, men jeg kan ikke si noe sikkert. Tidligere i uka så det positivt ut for henne, men vi må som sagt gjøre en skikkelig sjekk, sier han.

vil få i gang Betina

Betina Riegelhuth står med seks mål på de to første kampene, og treneren håper hun kan løfte spillet sitt et hakk.

– Det vil være veldig viktig for oss å få i gang Betina. I og med at Engan er ute, kommer vi mest trolig til å stå uten en venstrehendt bakspiller. Elise Skinnehaugen har vært god, og hun har tatt store steg, men det er fortsatt tidlig å legge for mye press på henne, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00