Flisa - Elverum 1-1 Det så lenge ut til at Elverum skulle ta med seg tre poeng i toppoppgjøret mot Flisa lørdag. Fire og et halvt minutt på overtid satte Flisa ballen i mål, og dermed er det fortsatt spenning i avdelingen.
FLISA: Før lørdagens kamp hadde Elverum et forsprang på sju poeng ned til Flisa, det var derfor viktig for begge lagene å ta med seg poeng i toppoppgjøret.
Fortjent med poengdeling
Flisa scoret i kampens siste angrep, og tok med seg ett viktig poeng.
- Det er surt at de scorer på overtid, men det var ikke ufor- tjent.
- Flisa hadde nok sjanser, for- teller Stian Berget, som gikk fra Flisa til Elverum før årets sesong.
Berget er en rutinert og viktig spiller for Elverum, men har slitt mye med skader denne sesongen.
- Formen er sånn passe nå. Jeg henger med, og orker å spille kamp hver helg, det er det viktigste, forteller Berget til HA-sporten.
Avdelingsseier
I fjor var Flisa et nummer for store for Elverum, mens i år, er situasjonen omvendt, ettersom Elverum fortsatt leder tabellen med sju poeng til Flisa og Moelven.
Berget forklarer det slik:
- Elverum har fått flere spillere med erfaring, og har en bedre sammensetning i spillergruppa i år, mens Flisa har mista noen spillere.
- Det har jevnet seg mer ut, presiserer han.
Elverum har igjen å spille en kamp før ferien, og det som er sikkert, er at de ligger på topp før høstsesongen starter.
- Avdelingsseier er første mål, deretter må vi ut i kvalik, smiler Berget.
- Flisa må jobbe hardt
Elverums trener, Kevin Knappen er ikke bekymra selv om seieren glapp på overtid mot Flisa.
- Det viktigste for oss var å ikke tape.
- Vi har fortsatt sju poeng på Flisa, og de skal jobbe hardt for å ta igjen det, avslutter Knap- pen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.