Sarpsborg – Storhamar 2 23–27

Fredrikstad 2 – Storhamar 2 24–29

Med full pott denne helgen, er plassen i 2. divisjon så å si sikret for Storhamars damer.

Trener Ari Stefansson var svært så fornøyd med lagets prestasjoner.

– Jeg er fornøyd med jentene. Kun en liten periode i kampen mot Fredrikstad var svak. Spillerne har vokst mye på kort tid og de tar ansvar. Jeg liker også at det er mange som scorer målene. Hele ti spillere scoret i én kamp. Det lover godt for fortsettelsen, sier en fornøyd trener.

Det var mange gode spillere i helgen. Aleksandra Zimny spilte godt helt til hun fikk frimerke på seg. Hun ble toppscorer med ti mål på to kamper. Keeper Lea Løkke-Øwre sto som en levende vegg i lange perioder.

Et stortap for herrene

Herkules – Storhamar 42–26

Skarphedin – Storhamar 32–38

Herrene gikk på en smell mot sterke Herkules på lørdag, men spilte seg stort opp mot Skarphedin i søndagens kamp.

Trener Piotr Modestowicz var fornøyd etter kampene.

– En god og en litt svakere kamp. Gutta fikk noen utfordringer. Vi spiller i 2. divisjon også neste år. Med litt flaks kan vi få tredjeplass, uten at det er så viktig. Jeg lot flere som ikke har spilt mye tidligere få spille mye. Sebastian Olsen Lie og Oscar W. Nordeng (begge 16 år) fikk mye spilletid. Begge klarte seg meget bra, sier Modestowicz.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.