HAMAR: Kim Ojo sørget for at det ble tre poeng til Sundet i Trondheim. Ojo scoret 1-0 målet etter 17 minutter. Plutselig var Nigerianeren alene med keeper. Ranheims keeper reddet det første skuddet, men Ojo fikk tak i returen, driblet seg forbi keeperen og satte den i hjørnet. 2-0 målet kom på overtid etter fint spill av Sundet. Ojo fikk ballen av Mirza og driblet igjen Ranheims keeper på rumpa. Dermed sendte han Sundet opp på 7. plass på tabellen med 34 poeng. Likt med både Strømmen og Løv-Ham på femte og sjetteplass. 
En viktig og sterk seier av Tryslingene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.