Thoresen spilte 18.41 minutter da SKA tok imot Dinamo Minsk, og han hadde tre skudd på mål, men han tegnet seg ikke på poenglista.
Kevin Laland voktet Dinamo-målet fra start onsdag, men Haugen kom inn på stillingen 4-1 til hjemmelaget vel fem minutter før slutt i 2. periode. Han slapp inn bare ett mål, et skudd fra kort hold i power play snaut to minutter før slutt.
Hjemmelaget scoret ved Andrej Kuteikin, Vadim Sjipatsjov, Jevgenij Skatsjkov, Viktor Tikhonov og Jevgenij Ketov.
Jonas Holøs spilte igjen mest av Lokomotiv Jaroslavls utespillere, 23.30 minutter, og hadde assist på utligningsmålet, men det endte med straffetap da Spartak Moskva var på besøk.
Matt Anderson ga gjestene ledelsen, men utligningen kom i overtall i slutten av første periode. Holøs sendte i vei et slagskudd som ble stoppet, men Staffan Kronwall plukket opp returen og fant Aleksej Krutsjinin som scoret.
Det sto 1-1 etter ordinær tid og forlengning, og dermed falt avgjørelsen gjennom straffeslag. Andrej Sergejev scoret først for Spartak, men Danil Apalkov utlignet umiddelbart. Etter fire straffeslag hver sto det 1-1, men Anderson avgjorde for gjestene. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.