Jonas Holøs spilte 16.18 minutter da Admiral Vladivostok ble slått 4-0 på hjemmeis. Nordmannen hadde to skudd på mål. Jaroslavl ligger rundt streken og kjemper om den siste sluttspillplassen.

Patrick Thoresen spilte 22 minutter over 24 bytter og hadde to skudd på mål da SKA bare fikk med ett poeng etter å ha tapt på straffer. Stillingen etter ordinær tid var 1-1. Thoresen fikk ikke forsøkt seg på straffene.

SKA leder avdeling vest med 33 poeng etter 15 spilte kamper. Det er to mer enn Dinamo Moskva.
Lars Haugen var ikke med på laget for Dinamo Minsk i onsdagens oppgjør mot Medvescak. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.