Vi har lært bokseren Camilla Johansen å kjenne som et følelsesmenneske gjennom HAs talenter. Under curlingen i Vikingskipet, kom de til de grader fram.

Bokseren slår kosten både i isen og i hodet i frustrasjon. Og i intervjuet etter øvelsen kommer spontanreaksjonen:

– Curling er i hvert fall ikke min greie. Det bare går bare ræva for meg, sier hun til HATV.

I øvelsen skal jentene sette tre steiner. To dragninger og en take out. Og de får poeng for hvor nære de kommer sentrum i boet. Ett poeng for den ytterste ringen, to for den neste, tre for den nest innerste, fire for å bite knappen og fem hvis hele steinen ligger inne på knappen. Men det var ikke bare Camilla Johansen som ble frustrert. Få med deg alle spontanreaksjonene til jentene. Før denne øvelsen er det stavhopperen Malin Vik Gregor som leder.

 


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.