Follo -Storhamar 29 - 33

Elise Skinnehaugen scoret åtte, viste tidvis fint samspill med Heidi Løke på strek og ble kåret til Storhamars beste i onsdagens cupseier mot 1. divisjonslaget Follo. Hun var imidlertid ikke spesielt fornøyd med prestasjonen etter den knepne seieren.

- Vi vinner og det er det viktigste i NM, men vi sliter med å få kutta kampen tidlig. Da blir vi litt ukonsentrerte og tror ting går av seg sjøl, og det gjør det ikke, sier hun etter kampslutt.

Ingenting ekstra å bevise

Etter forrige match mot Vipers kom Skinnehaugen i fokus etter at HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen stilte seg kritisk til bruken av henne som bakspiller og mente hun i stedet burde rendyrkes som kant.

22-åringen, som igjen var å se som høyreback mot Follo, føler ikke hun har noe ekstra å bevise som følge av kritikken.

- Egentlig ikke. Jeg bryr meg ikke så veldig om hva han sa. Du kan ikke bry deg om hva alle andre mener, da går det dårlig.

Skal følge opp mot Byåsen

Skinnehaugen føler seg trygg på å igjen levere varene som back i den kommende enormt viktige europacupkampen mot Byåsen.

- Nå handler det først og fremst om at vi må bli mer samspilte og svare bedre på hverandres bevegelser. Men jeg vet jeg har gode nok egenskaper til å levere og har vist at jeg kan spille godt mot Byåsen tidligere, sier hun offensivt.

Savner playmakeren

Skinnehaugen, som tok på seg deler av playmakeransvaret mot Follo, er imidlertid tydelig på at hun som bakspiller savner å ha en spiller som Tonje Enkerud i rekkene.

- Det blir veldig viktig å få henne tilbake. Venstrebackene vi har på banen i dag er mer skyttere, mens Tonje er den som deler ut ballene og har oversikten. Det er hun som er playmakeren vår.

Storhamar har den siste tiden hatt store skadeutfordringer. Et lyspunkt er imidlertid at Tonje Enkerud trolig rekker å bli klar allerede til neste seriekamp mot Skrim Kongsberg. Skinnehaugen legger ikke skjul på at det blir enormt viktig å få henne tilbake mot Byåsen.

- Jeg merker at vi ikke er så bra samspilte som vi bør være, så jeg håper både Tonje og Mia (Svele) snart kommer tilbake.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00