Kåshagen skrøt av lagkameratene Carl Emil Kåshagen, Markus Ingvaldsen og Samuel Gyedu.

– Jeg er veldig fornøyd med sølv, det er egentlig mer enn man kan forvente av gutta. Det er litt ujevnt med tanke på erfaring på 400 meter, så innsatsen er jeg veldig fornøyd med. Vi hadde et håp om medalje, og det ble sølv, så det var veldig bra. Vi slår mange bra lag her i dag. Min egen innsats er jeg også fornøyd med, og formen før utendørssesongen virker å være veldig bra, sier Kåshagen.

Moelven løp på 3.20,71, og ble bare slått av Gular.

Nå retter Kåshagen fokuset mot Bislett Games.

– Det er Bislett Games som er hovedmålet for sesongen, og der fokuset ligger. Det er ikke hvert år man har muligheten til å løpe mot verdens beste, så det blir spennende. NM er jo også alltid et mål, men det er jo hvert år. Det er ikke muligheten til å løpe Diamond League. VM-kravet tror jeg blir hakket for tøft, men jeg håper jeg kan nærme meg 46,00 i løpet av sesongen.

VM-kravet er på 45,50.

Moelven-løperen er meget fornøyd med den jobben han har fått lagt ned i innendørssesongen.

– Formen er veldig bra i rute, og jeg har fått gjort det jeg har planlagt i oppkjøringen. Nå ble jeg disket i innendørs-EM, som ikke var helt bra, men jeg løp en 400-meter noen dager etter som viste at formen var på veg. Da løp jeg likt som persen. Jeg er veldig positiv foran sesongen.

Av andre resultater søndag tok FIK Orion gullet i kvinner senior 4x100 meter, med Therese Skyttermoen, Ingrid Storlien, Tonje Fjellet Kristiansen og Rikke Hauan, samme lag som vant juniorklassen. Tiden ble 48,99. Orion tok sølv på 4x100 meter i klassen J15-16 på tiden 50,50, med Helene Futtrup, Mia Evensen, Maiken Andreassen og Oda Edvarsen på laget. I miks senior 4x100 meter, tok Orion gull. Ingrid Storlien, David Grøttå, Tonje Fjellet Kristiansen og Vebjørn Gilde løp på laget. Tiden ble 46,08. Moelven IL vant gull i menn veteran, med Arnulf Sunde, Mats Amundsen, Tormod Amdahl og Dag Kåshagen på laget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.