Forrige sesongs Sparta-trener Roger Forsberg blir assistent i svenske HV71, og blir erstattet med Kaminski. Prosessen har gått fort.
Tidligere Storhamar-spiller og trener, Aleksander Smirnov, som fortsatt har base i Hamar, var aktuell en periode.
- Vi har hatt ti trenernavn oppe til diskusjon. Kaminski har hele tiden vært førstevalget vårt, sier Sparta sportssjef Jonas Elofsson til Sarpsborg Arbeiderblad.
 
 
Tidligere Storhamar-trener og -spiller Alexander Smirnov (49) var et hett navn for Sparta.
Mannen som ledet Dragons til NM-gull i 2008 har siden exiten i Hamar OL-Amfi vært trener i KHL-lagene Neftekhimik Nizjnekamsk og Severstal Cherepovets, men er for tiden uten jobb.
 

LES: Aktuell for Sparta?
Han bekrefter at han er i dialog med Østfold-laget.
- Om jeg vil returnere til eliteserien? Hvorfor ikke, jeg har alltid sagt at jeg er åpen for å jobbe med hockey i Norge. Sparta er en fin og bra klubb og har alltid høye ambisjoner, tilføyer han.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.