Med 0-1 til pause hadde Fart muligheter til å ta poeng. Så feil kan en ta. Fart var alt annet enn gode i de siste 45 minuttene. Midt i omgangen slapp Fart inn tre mål på sju minutter.

Da hjalp det lite med at Ingrid Kvernvolden scoret 4-1-målet tre minutter før slutt.

- Rullegardina går ned på de fleste jentene. Det virker som om de har feil fokus. Ingen presterer det en skal forlange av spillere i 1. divisjon, sier en skuffet trener Frode Bekk.

På stillingen 1-0 til hjemmelaget hadde Fart en ball i mål, trodde de. 

- Det var uenighet om ballen var inne. Så lenge ikke dommerne reagerer, så er det ikke mål. Vanskeligere enn det er det ikke, sier Bekk.

Ingen spillere får pluss i margen i dette oppgjøret. Nå handler det om å overleve i divisjonen, noe som skulle tilsi at Fart burde jobbet hardt for hverandre. Det skjedde dessverre ikke i denne kampen.

Skal Fart plukke poeng, må det helt andre takter til.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.