– Jeg er ikke imponert over hvordan HamKam og Rolf Høgmo har behandlet denne saken. Klubben ble enige med Rolf før de i det hele tatt hadde pratet med meg, sier Ivar Rønningen, som respekterer avgjørelsen, men likevel ser det som svært vanskelig å fullføre kontrakten sin ut sesongen.

– Hvis prosessen hadde vært gjort på en ordentlig måte og Rolf hadde klarert situasjonen med meg før han takket ja, hadde jeg selvfølgelig ikke slutta på dagen, sier Rønningen.

– Det er HamKam som tok kontakt med meg, og jeg har forholdt meg til det, sier Høgmo.

Stein Arne Ingelstad mener situasjonen kunne vært løst bedre.

– Jeg ser at prosessen kunne vært gjort annerledes og at ting kunne vært håndtert bedre i en annen rekkefølge. Det har aldri vært intensjonen å gå bak ryggen på Ivar, sier Ingelstad.

Marius Overmo blir keepertrener på A-laget ut sesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.