Martin Rønnild var full av energi, taklet i hvert bytt og var plagsom å møte for det svenske storlaget søndag.

– Jeg prøver å gi laget så mye energi som mulig med de taklingene. Vi har mye energi i dag, for det er helt utrolig bra å ha 2–2 etter 60 minutter mot et så godt lag, sier han.

Han forteller at det gir ham mye å se og høre publikums reaksjon under kampene.

– Beina blir pigge igjen når jeg merker hvordan publikum blir. Dersom det blir satt inn en hard takling eller scoret et mål, får jeg frysninger av hvordan publikum blir. De blir helt ville, og det er morsomt, sier 22-åringen og gliser.

Han var, som resten, skuffet over at laget ikke holdt helt inn.

– Det er kjedelig akkurat nå. Vi blir nok litt slitne på slutten av kampen, og da blir vi straffet knallhardt av et så godt lag, sier han.

PS1! Tappara, som Storhamar beseiret fredag, slo tsjekkiske Trinec 8–2 på bortebane søndag.

PS2! Fredrik Söderström er gjest i «Puckpodden» mandag. Episoden blir lagt ut på ettermiddagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.