HamKams midtbaneanker intervjues i denne ukas Corner. Der snakker han ut om følelsene etter de to gule kortene mot Elverum, som førte til utvisningen. Han innrømmer at det var tungt å forlate banen på stillingen 0-0.

Var lei seg

- Jeg har det ok nå, men jeg var lei meg etter kampen mot Elverum. Jeg vet at jeg skuffet alle da jeg fikk mitt andre gule kort, og jeg vet nå at jeg må ta det rolig når jeg har et gult kort, sier Idris.

Han mener han ikke gjorde noe annet enn det han pleier å gjøre i de tette duellene som oppstår på banen.

- Jeg gikk for ballen, men jeg skal være roligere heretter. Særlig når jeg har et gult kort, sier Idris.

Stortrives i HamKam

Det verste med utvisningen mot Elverum var følelsen av å skuffe alle andre.

- Jeg var skuffet. Jeg visste at laget trengte meg og at presset på dem ble større uten meg. Nå trenger vi tre poeng mot Follo, og jeg skal sørge for å være på banen. Vi trenger alle spillerne, sier Idris, som for øvrig stortrives i HamKam.

- Alle har tatt godt imot meg. Jeg trives veldig godt her, sier Aziz Idris.

Kjærligheten blomstrer

Det er for øvrig Fart-spillerne Stian Lindbergsengen og Ane Holmlund er gjester i Corner denne uka. Der blir det avslørt at kjærligheten blomstrer på tvers av lagene, men Ane Holmlund får sjokk når hun får høre herrelagets seiersrop i en av reportasjene i sendingen.

Det blir spekulert i om dette er Norges groveste og mest upassende kamprop. I Corner kan du høre selv og gjøre opp din egen mening om akkurat det.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00