HamKams midtbaneanker intervjues i denne ukas Corner. Der snakker han ut om følelsene etter de to gule kortene mot Elverum, som førte til utvisningen. Han innrømmer at det var tungt å forlate banen på stillingen 0-0.

Var lei seg

- Jeg har det ok nå, men jeg var lei meg etter kampen mot Elverum. Jeg vet at jeg skuffet alle da jeg fikk mitt andre gule kort, og jeg vet nå at jeg må ta det rolig når jeg har et gult kort, sier Idris.

Han mener han ikke gjorde noe annet enn det han pleier å gjøre i de tette duellene som oppstår på banen.

- Jeg gikk for ballen, men jeg skal være roligere heretter. Særlig når jeg har et gult kort, sier Idris.

Stortrives i HamKam

Det verste med utvisningen mot Elverum var følelsen av å skuffe alle andre.

- Jeg var skuffet. Jeg visste at laget trengte meg og at presset på dem ble større uten meg. Nå trenger vi tre poeng mot Follo, og jeg skal sørge for å være på banen. Vi trenger alle spillerne, sier Idris, som for øvrig stortrives i HamKam.

- Alle har tatt godt imot meg. Jeg trives veldig godt her, sier Aziz Idris.

Kjærligheten blomstrer

Det er for øvrig Fart-spillerne Stian Lindbergsengen og Ane Holmlund er gjester i Corner denne uka. Der blir det avslørt at kjærligheten blomstrer på tvers av lagene, men Ane Holmlund får sjokk når hun får høre herrelagets seiersrop i en av reportasjene i sendingen.

Det blir spekulert i om dette er Norges groveste og mest upassende kamprop. I Corner kan du høre selv og gjøre opp din egen mening om akkurat det.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.