Etter at Betina Riegelhuth slo opp en skulderskade mot Oppsal, risikerer hovedtrener Arne Senstad å, i verste fall, måtte klare seg uten tre av lagets mest sentrale bakspillere til sesongens første seriekamp.

Fra før er Tonje Enkerud definitivt uaktuell, mens Guro Nestaker kjemper mot klokka for å bli klar.

– Betina fikk en kjenning i skuldra under kampen mot Oppsal forrige uke. Det er en skade som har kommet og gått litt, og hun kommer til å hvile denne uka. Vi håper hun er klar igjen til helga, sier Senstad til HA-sporten.

LES OGSÅ: Seier i generalprøven

Spiller inn ny førsterekke

Etter den siste tids skadeutfordringer, særlig på lagets bakspillere, vil Senstad bruke onsdagens cupkamp mot Lillestrøm til å samkjøre et nykomponert lag inn mot seriepremieren.

– Utfordringa vår nå er at store deler av førsterekka vi brukte under treningskampene i Danmark er ute. Det gir oss litt utfordringer på treningsfeltet, men nå får de andre en mulighet til å spille seg inn, sier han.

Mye ansvar hviler nå på skuldrene til spillere som Simona Szarkova, Mia Svele og Elise Skinnehaugen.

– Det er ingen småjenter. Jeg kunne med trygghet stått med samtlige selv om det hadde vært snakk om en seriekamp.

– Vi har litt for mange bakspillere ute, men som sagt er dette spillere jeg kan stå med mot hvem som helst.

Nestaker kan bli klar

Et lyspunkt er at skaden til Guro Nestaker ser ut til å være langt mindre alvorlig enn først fryktet.

20-åringen, som har imponert stort i sesongoppkjøringen, måtte gå av trening med en kneskade forrige uke, men nå viser det seg at bakspilleren kan blir klar igjen for spill igjen allerede til helgens oppgjør.

– Både Tonje (Enkerud) og Guro er mye bedre enn vi først frykta. Guro var tilbake på trening i går (mandag). Vi tar det litt forsiktig, men det ser veldig lovende ut.

– Hun står over cupkampen på onsdag, men kan være aktuell allerede til helga, sier en optimistisk Senstad.

LES OGSÅ: Riegelhuth fornøyd med treningsopplegget

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.