Ridabu - Engerdal  0-3

Ridabu var på jakt etter sesongens første seier i 4. divisjon da Engerdal gjestet Black River Park fredag kveld.

Vertene skulle imidlertid få det vanskelig på eget kunstgress.

Før kampen sto Ridabu med hele åtte baklengsmål på to kamper, og lagets dårlige defensive statistikk skulle fortsette.

Mot Engerdal ble det tre mål imot etter dødball.

Ridabu-trener Ole Johnny Sundt hadde ikke mye å si om lagets innsats etter kampslutt.

- Det er ikke så mye å si etter det vi drev med utpå der i dag. Det var tre dødballer imot og samme oppskrifta hver ganger. Utover det var det en jevnspilt affære, men når vi ikke klarer å skape sjanser var det et fortjent tap, sier han.

Ridabu stilte følgende lag:

Tobias Werner, Leo Mathias Brenden, Sindre Arnås Jødahl, Sander Stokkli Fredriksberg, Peder Lomsdal Jørem, Truls Brohjem, Herman Sørli, Gabriel Røhne Sjøli, Mehran Ansari, Tord Gangås, Fredrik Ottestad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.