Bencsik ble tatt opp i A-stallen i Brumunddal i 2013. Da var Erik Wettermark hovedtrener for A-laget. Stabæk-spilleren er ikke imponert over måten trenerteamet behandlet ungguttene på den gang.

— Jeg trivdes ikke da jeg trente med A-laget. Måten de trente på var ikke spesielt utviklende for oss unge. På trening følte jeg kun de 11 beste ble sett og satset på, forteller 17-åringen.

- viktig å bli sett

Han er kritisk til at Wettermark uttaler seg om dagens satsning på ungguttene i Brumunddal.

- Personlig utviklet jeg meg ikke i det hele tatt av å være med på treningene, sier den hurtige kantspilleren, som mener unge spillere må bli sett av A-lagstreneren.

— Jeg mener det viktigste som skjer når en ung spiller blir tatt opp, er at han/hun blir sett og satset på av treneren, sier Bencsik.

Erik Wettermark mener Cornelius var på for få treninger til å gjøre seg opp en mening om satsingen på unggutta.

— Han var på ei trening og var ikke fornøyd med banestørrelsen på trening. Jeg ville prøve han mer, men han ville noe annet selv.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.