Hamar IL tapte 2–5 i en god kamp mot sterke Ready på bortebane. Selv om Ready vant fortjent, hadde Hamar IL sjanser nok til å score både to og tre mål til.

Hamar IL fikk en drømmestart på kampen.

Målsniken Sigurd Jensen Gjendal scoret etter bare 32 sekunder og Hamar bare fortsetter sitt gode spill.

Dette er andre gang denne sesongen at Hamar IL scorer før det har gått et minutt av kampen. Utover i kampen kom hjemmelaget mer og mer til og det var ikke ufortjent at laget gikk til pause med en 2-1-ledelse.

I de første 45 minuttene ble Hamars Bjørn Hellblom snytt for et soleklart straffeslag. I tillegg hadde gutta fra Hamar flere gode sjanser. I andreomgang scoret hjemmelaget etter 62 minutter, noe som var fortjent på det tidspunktet.

Spikeren i kista kom i de fem siste minuttene. Da kom det to kjappe mål av hjemmelaget.

Bjørn Hellblom, Mattis Nyhagen og Anders Mathisen hadde flere gode løp, som det fort kunne blitt noe av. Dessverre for Hamar IL, ble det ikke mål på trioen. Hamar ILs siste mål kom på overtid av sterke Jarno Alatalo etter en corner. 2–5 gir et riktig bilde av kampen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.