Start slo HamKam 2-1 på Briskeby søndag. Tore Andreas Gundersen måtte ut med skade allerede før pause.

Kampen var litt mer enn 32 minutter gammel, da Gundersen som oppspillspunkt dypt i banen møtte Starts midtstopper i en duell. I situasjonen viser TV-bildene fra TV2 at Mathisen tråkker på Gundersens ankel i det han er på vei til å gå ut av duellen. Ingenting tyder imidlertid på at sørlendingen gjør det med vilje. Likevel mener HamKams toppscorer at dommeren ikke gjorde jobben sin.

- Helt elendig dømt

- Hvis dommeren står og ser på det der, uten å gjøre noe med det, så kan han bare legge opp. Det mener jeg. Det er helt elendig dømt, lyder Gundersens utblåsning i mixed zone etter kampen.

Se hele intervjuet - og dommerens reaksjon - i videospilleren over.

Gundersens opplevelse av situasjonen er også langt mer dramatisk enn vi klarer å tyde ut av TV-bildene. Skadesituasjonen ser ut til å oppstå - som nevnt over - i det Start-spilleren er på vei ut av duellen.

Støtte fra treneren

HamKam-trener Vegard Skogheim er enig i at dommeren burde reagert i den aktuelle situasjonen. I pausen uttrykte han hva han syntes om duellen overfor speakeren på Briskeby.

Overfor HA-TV etter kampen fulgte Skogheim opp med å slå fast at dommeren burde reagert:

- Når du blir kvestet sånn, så skal du har frispark, mener treneren, som ennå ikke vet hvor alvorlig Gundersens skade er.

- Det er i alle fall ikke den samme gamle, så jeg håper han er tilbake neste helg.

Mildere i tonen

Men "Skogen" lar ikke dommeren få like hard medfart som han får av Gundersen.

- Vi er ferdig med det nå. Det skjedde i kampens hete, og dommeren ser ikke alt han heller, slutter treneren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00