- Jeg er veldig fornøyd med tiden. Dette var moro, sier han til HA-sporten etter målgang.

Dermed tangerte Quarcoo sin egen norgesrekord for juniorer.

Likevel går han ikke med på at løpet var perfekt gjennomført.

- Jeg bommet litt på starten og tapte nok litt tid der. Det betyr bare at jeg har løpt enda fortere utover i løpet.

At han nå har løpt rundt 10.26 så mange ganger, viser at dette er sprinterens stabile nivå om dagen. Det hadde han ikke trodd for noen år tilbake.

- Hadde du fortalt med at dette var mitt stabile nivå for ett år tilbake, ville jeg ikke trodd deg. Samtidig vil jeg gjerne løpe enda fortere. Det er jeg trygg på å få til etter hver, sier Jonathan Quarcoo.

Orions Tonje Fjellet Kristiansen løp 25,12 på 200 meter og var med det raskest i seniorklassen for kvinner. Therese Skyttermoen løp 26,44 i samme konkurranse og ble dermed sist av elleve startende.

Modølen Mauritz Kåshagen ble nummer to med 47,36 på 400 meter.

Sigurd Ruud Skjeseth løp 3000 meter på sterke 8.07,69 og ble nummer to, mens Petter Myhr fungerte som hare og brøt halvveis inn i den samme distansen.

I J13-14 for hedmarksutøvere, vant Mille Eide Nyhus 600-meteren foran Hanna Hagevik Bakke fra Trysilgutten og Dina Lillejordet fra Hamar.

Lene Retzius vant stavkonkurransen i det samme stevnet med 4,15 meter. Det er noe lavere enn hva hun selv så for seg på hjemmebane.

Om halvannen uke skal utøverne i aksjon i NM.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.