Han ble slått bare av zambiske Sydney Siame, som fikk 10,23 i svak medvind (0,2 m/s). Siame har 9,88 som årsbeste.

I kvalifiseringen løp Quarcoo på 10,45 i motvind.

I lengde for menn ble det norsk seier ved Ingar Kiplesund, som greide 7,62 meter. Han slo blant andre tyske Julian Howard, som har hoppet 8,15 i år. Amund Sjursen tok 12.-plassen med 7,18.

En småsyk Vladimir Vukicevic løp inn til 14,02 i kvalifiseringen på 110 meter hekk og kom ikke til finale.

Andreas Roth ble nummer fire i A-heatet på 800 meter med 1.49,78. Sørafrikanske Ryhardt van Rensburg vant med 1.48,51.

(©NTB)


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.