Quarcoo fikk på nytt en meget god start, og satte press på motstanderne fra start i semifinalen på 200-meter. På oppløpet lå han og Jan Volko fra Slovakia likt, men Quarcoo distanserte han på slutten, og løp inn til ny pers på 20,39. 

Dette er også ny norsk U23-rekord, og fem hundredeler under kravet til VM i London. Dette bringer ham også opp på en tredjeplass i Norge gjennom alle tider, bak Jaysuma Saidy Ndure og Geir Moen

Jan Volko løp inn på 20,54. I det andre semifinaleheatet var Gautier Deutramer best med 20,78.

Quarcoo sin forrige pers, som han satt fredag var på 20,79. En massiv forbedring for Orion-løperen. Han kvalifiserte seg med klart beste tid av alle i semifinalen. Dermed må han sees på som en av gullfavorittene i finalen, som går klokken 20.48.

Retzius nummer seks

Lene Retzius fra Moelv hoppet finale i stav fredag kveld, og endte som nummer seks. Ett godt resultat for Retzius, som har slitt med skade i starten av utendørssesongen.  

Hun gikk over 4.35 i tredje og siste forsøk, og satte dermed personlig rekord, og delt norsk U23-rekord. Hun prøvde seg på 4.40, men klarte ikke å komme seg over på tre forsøk. Dermed endte Moelv-jenta med 4.35 som tellende resultat.

Vi oppdaterer saken!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.