I mandagens hjemmekamp endte det med 0-1-tap for Millwall. Tidligere Wolves-spiss Andy Keogh ble matchvinner for gjestene fra London med sin scoring tolv minutter før full tid.

LES: - Fra konger til idioter
LES: Fansen tåler ikke mer 
Wolves står uten seier på de ni siste seriekampene og har rast på tabellen i den engelske mesterskapsserien. Skal Solbakkens mannskap henge med i opprykkskampen, må laget komme tilbake på seierssporet. På spørsmål om han frykter for sin egen framtid i klubben, svarte nordmannen:
- Jeg tror ikke det er lurt å tenke i den retningen. Jeg er hentet hit for å skape suksess på lang sikt, og på kort sikt og i øyeblikket har vi ikke det. Når du har åtte eller ni kamper uten seier, handler alt om neste kamp, og tankene mine bør ikke være på noe annet enn det, sa Solbakken, ifølge klubbens nettsted.
- Jeg forstår at disse spørsmålene blir stilt, men jeg startet pressekonferansen med å si at det er en mann som har det største ansvaret, og jeg vil ikke gjemme meg fra det. Selvfølgelig er jeg bekymret over situasjonen, for vi vinner ikke kamper, og det er managerens jobb å sørge for at vi gjør det. Jeg er mannen som må få selvtilliten tilbake i laget, og jeg har tro på at jeg kan snu dette og er den rette mannen, forklarte Wolves-manageren.
Mens Solbakken syntes første omgang var godkjent av Wolverhampton-spillerne, var han misfornøyd med det de presterte etter hvilen.
- Annenomgangen var sannsynligvis det verste vi har gjort denne sesongen. Vi så nervøse ut og var uorganiserte, sa Solbakken. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.