SVEUM: Etter at Brumunddal så friskest ut i kampens første minutter, var det Lillehammer som fikk drømmeåpninga på kampen. Etter hjørnespark fra venstre og Andreas Hovemoen, og klabb, babb og rot i Dala-forsvaret, kunne Morten Fossum i kampens femte minutt sette inn en ekstremt enkel 1-0-scoring.

I de påfølgende minuttene produserte Lillehammer flere kjempesjanser, før dagens andre scoring kom mot spillets gang.
Marius Holt kjørte på langs venstresiden for Brumunddal i kampens 26. minutt, før han la inn til Jim Sørum Johansen på Leo-løp. Det perfekte innlegget fra Holt ble dunket kontant i nettaket av Sørum Johansen, til 1-1.
Etter hvilen kom Brumunddal ut på banen som et helt annet, og langt mer motivert lag. De vant duellene, fanget opp andreballene, og regjerte enerådende på Sveum-kunstgresset. Men uten å skape de helt store målsjansene.

Stor målsjanse skapte imidlertid Brumunddal-spillerne, da en ny Lillehammer-corner ble slått inn. Etter uforståelig klønete markeringsarbeid, og en nedfelt Lillehammer-mann, kunne dommer Anders Gjermshus helt berettiget peke på straffemerket da kampen var 65 minutter gammel.

Fra 11 meter gjorde kaptein Vebjørn Svensson ingen feil, og dunket inn en ny Lillehammer-ledelse.
Minutter senere burde kanskje gjestene hatt en ny straffe, etter en knallhard takling av Kjetil Gerhardsen. Isteden var det Brumunddal selv som skapte kampens neste milepæl, da en corner ble slått inn i klynga foran LFK-keeper Lech, og Øyvind Melgalvis til slutt fikk pirket ballen i nettet.

Minutter på overtid kunne Brumunddal skapt tre minnerike poeng, da innbytter Andreas Løseth Johansen kom igjennom på venstresiden. Løseth Johansen bestemte seg aldri for verken å skyte, eller å slå til Melgalvis på blank goal, og mellomtingen trillet forbi alt og alle.

Dermed endte det dramatiske lokaloppgjøret 2-2, og både Lillehammer og Brumunddal befester sin posisjon rundt midten av tabellen i Fair Play-ligaens fjerde avdeling.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.