Det vil seg ikke for Fart om dagen, selv om spillet til hjemmelaget i de første 45 minuttene varmest nesten like mye som sola.

Da vartet Fart opp med det ene gode angrepet etter det andre. Synd det er bare Dorthea Glorud som er farlig foran mål.

Hjemmelagets første mål var tatt rett ut av læreboka. Ballen ble slått presist ut til raske Kristine Lonkemoen. Hun fintet vekk sin oppasser og sendte en meget presis ball inn til Dorthea Glorud. Hun fikk stjernetreff med et perfekt hodestøt. Ballen suste hardt i nettaket.

Snakk om superscoring.

15 minutter senere fikk Fart frispark på midtstreken. Kaptein Ane Nyløkken Helseth banket ballen foran mål. Selvfølgelig var Dorthea Glorud på riktig sted og og tuppet ballen videre i mål.

At ikke midtstopper Maren Kristine Andersen scorer ett minutt før lagene går til pause, er nesten utrolig. Fra fire meter sender hun ballen langt over mål.

Var førsteomgangen god, var de siste 45 minuttene tilsvarende dårlig.

Fart fikk ikke til mye og spillerne sparket bare ballen vekk i lange perioder. Byåsen fikk trøkk i spillet og kom nærmere og nærmere.

To kjappe mål, så var lagene like langt.

Synd Byåsen får det andre målet, for det burde ha vært unngått. For det første, laget Fart et helt unødvendig frispark fra rundt 30 meter. Så feilvurderer Farts keeper Torbjørk Landheim Austlig situasjonen helt og ballen daler inn bakk en frustrert keeper.

Dermed fikk lagene ett poeng hver, noe bortelaget skal være mest fornøyd med.

På hjemmelaget var nok en gang midtbanespiller Hanne Neby den beste. Tomålscorer Dorthea Glorud er også inn i en god periode. Hun scorer to og jobber knallhardt.

Det var det flere som gjorde i denne kampen, så det var mer positive ting enn negative. Det bør de ta med seg til neste kamp borte mot Raufoss kommende lørdag. En kamp Fart er nødt til å vinne om de skal bli værende i denne divisjonen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00