Molde - Brann 3-2
Etter å ha vært skadet hele vinter, snudde det endelig for Petter Vaagan Moen med scoring og målgivende mot Molde i 1. omgang. Men Molde snudde alt, og ødela Hamar-guttens drømmekveld.
HAMAR: 0-1: Erik Huseklepp snapper ballen, skjærer ned mot dødlinjen og finner Petter Vaagan Moen i returrommet, som med høyreslegga sender ballen i mål.
0-2: Vaagan Moen finner Huseklepp i bakrommet som sørger for tomålsledelse i rosenes by.
Alt var duket for en drømmekveld for den tidligere HamKam-spilleren, som endelig var tilbake med praktspill etter skaden i vinter.
- Bittert
Men så snudde alt på Aker stadion. Daniel Berg Hestad, Magne Hoseth og Mattias Moström sørget for 3-2 til hjemmelaget.
Og drømmekvelden ble ødelagt.
- Bittert, sier Vaagan Moen til HA-sporten.
- Det er ikke noe hurra-stemning her nå for å si det sånn. Vi starter godt, presser Molde høyt og får en 2-0-ledelse. Det er veldig positivt, men det skal jo ikke skje at vi taper 3-2. To langskudd imot er utilgivelig, mener Vaagan Moen.
Start neste
- Men for din egen del, da?
- Det var en positiv kamp fra min side. En scoring og en assist er bra. Jeg kjenner at teknikken og touchen sitter etter skaden i vinter. Det var godt, svarer Brann-kanten.
Kritikken kommer ikke til å bli noe mindre mot Brann etter gårsdagens kamp:
- Her i Bergen er det alltid blest, men personlig merker jeg det ikke så mye. Det er alltid moro å spille kamp når det er litt trykk. Nå skal vi snu dette til noe positivt mot Start, sier Vaagan Moen.
For våre andre lokale Tippeliga-spillere, ble det heller ingen jubelkveld. Håvard Storbæk ble utvist i 1-1-kampen mellom Odd og Sandefjord. Vegar Eggen Hedenstad og Stabæk tapte 1-0 hjemme mot Tromsø, mens Marcus Pedersens Strømsgodset tapte 3-0 på Lerkendal.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.