Undersøkelsen er skilt mellom to grupper: Publikum som går på fire eller flere kamper i året og potensielt publikum som går på færre kamper. I publikumsundersøkelsen er det gjennomført 10.163 intervjuer.

Blant publikum sier 58 prosent av de spurte at de liker klubbens beste spiller bedre enn Northug, mens bare ti prosent er uenig i utsagnet.

Heller ikke blant potensielle tilskuere slår Northug den lokale spilleren, som får 47 prosent støtte. 35 prosent svarte verken eller på spørsmålet.

Sammenligningen med Northug er gjort fordi han for tiden er den mest populære mannlige idrettsutøveren i Norge.

Best likte spiller i eliteserieklubbene: Fredrik Ulvestad (Aalesund), Piotr Leciejewski (Brann), Tor Arne Andreassen (Haugesund), Frode Lafton (Hønefoss), Petter Vaagan Moen (Lillestrøm), Daniel Berg Hestad (Molde), Fredrik Semb Berge (Odd), Jonas Svensson (Rosenborg), Steinthor Thorsteinsson (Sandnes Ulf), Mohamed Elyounoussi (Sarpsborg), Azar Karadas (Sogndal), Espen Børufsen (Start), Lars-Christopher Vilsvik (Strømsgodset), Ruben Yttergård Jenssen (Tromsø), Yann-Erik de Lanlay (Viking) og Mohammed Fellah (Vålerenga). (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.