Petter Myhr hadde en drøm og et håp om å klare U-20-EM-kravet på 10.000 meter. Kravet er på 31,20 minutter. Det tilsvarer 25 runder på jevne 75 sekunder.

Petter Myhr hadde med seg Sigurd Ruud Skjeseth som hare og det fungerte veldig bra i starten.

Petter lå på det meste fire sekunder foran skjema.  

Da Petter hadde løpt 7.000 meter begynte han å kjenne det litt. Løpsteknikken var ikke den samme som i starten av løpet. 

Etter drøye 8.000 meter ble det bråstopp og Petter måtte gi seg. Litt vaiende gange i etterkant, tyder på at unggutten hadde gitt alt og litt til.

Vinden på Børstad Idrettspark var ikke snill mot Petter. Sterke motvind i halve løpet, gjorde nok også sitt at det ble vanskelig.

Men unggutten skal ha for at han ga alt i forsøket.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.