- Det var virkelig kaos i klubben. Jeg har ikke fått ei krone i lønn etter at jeg kom dit. Jeg er blitt lovet flere ting som de ikke har oppfylt. Blant annet skulle jeg få en egen leilighet, men jeg har i stedet delt med to andre, sier Peter Westberg til den svenske avisen Barometern.

20-åringen fortsetter:

- Jeg ville ut, og de sa at de ikke kunne holde meg ettersom de hadde brutt kontrakten. De sier at jeg skal få lønn i etterkant, men jeg vet ikke når det skal skje, sier Westberg.

Ble enige mandag

Sportslig leder i Brumunddal Fotball, Hans Ødegård, bekrefter at Peter Westberg ikke skal spille i Dala denne sesongen.

- Vi ble enige om å avslutte samarbeidet mandag. Det er en sammensatt sak, som inneholder blant annet trivsel og familiære forhold, sier Ødegård.

- Westberg påstår at han ikke har fått ei krone i lønn. Kommentar til det?

- Disse uttalelsene får stå for hans regning. Det var overraskende og skuffende lesning. Vi skylder ham en månedslønn, men den skal han få.

Leter etter erstatter

- Hva betyr dette for det sportslige?

- Han har gjort det bra, og vil bli et savn sportslig. Vi jobber med å finne en erstatter, sier Hans Ødegård.

Peter Westberg skal være nære en kontrakt med den svenske klubben IFK Berga. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.