Han skulle egentlig bare sitte på benken og observere i den første kampen mellom HamKam og Mjøndalen etter at han ble ansatt som trener før helga.

Det ble ikke noe av.

Peter Sørensen tok like godt kommandoen på Briskeby. Han storkoste seg i 40 minutter. Så scoret gjestene to mål og ødela danskens første dag på jobben.

– Jeg blir så lett engasjert, svarte Peter Sørensen på spørsmål fra HA-sporten da vi spurte om hvorfor han ikke satt tilbakelent på benken og observerte oppgjøret mellom HamKam og serieleder Mjøndalen.

Første trening

Klokka 14.30 i ettermiddag stiller Peter Sørensen på sin første trening med HamKam. Hva som da skjer blir spennende å se – både for spillerne, ledelsen i klubben og HamKam-fans.

h-a.no er til stede på treningen og følger Peter Sørensen tett. Etter treningen kan du se hva han mener om spillerne og mulighetene til å knipe poeng når HamKam møter Hønefoss tirsdag kveld.

Les også
SPORT Se Corners intervju med den nye HamKam-treneren her!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.