Pedersen scoret et mål i hver av omgangene, det siste fra straffemerket, da han satte inn sitt tredje og fjerde seriemål for sesongen.

– Jeg synes vi gjør en kjempekamp og viser hva som bor i oss. Det er deilig, sa Pedersen til Eurosport.

Chidera Ejuke sto for Vålerengas scoring, men det ble bare et trøstemål. Tidligere Vålerenga-spiller Herman Stengel ordnet 4-1-seier på overtid i returen til sin gamle hjemmebane.

– Det var deilig, vanvittig deilig. Jeg bare måtte skyte. Det måtte bare bli sånn. Det kunne ikke blitt bedre enn dette, sa Stengel til Eurosport.

– Det var godt å komme i ledelsen tidlig i annen omgang, og da synes jeg vi kontrollerte det bra, fortsatte han.

Strømsgodset tok sin første seier for sesongen på tredje forsøk. Vålerenga blir stående med sine to seirer og to tap.

– Vi hang med i første omgang, og så raknet det etter pause. Det er flaut, sa Vålerenga-kaptein Daniel Fredheim Holm til Eurosport.

Marcus Pedersen ga Strømsgodset en drømmestart på oppgjøret i hovedstaden. Jonathan Parr fosset fram på venstresiden, og foran mål var Pedersen mutters alene. 27-åringen fikk en enkel jobb med å heade bortelaget i ledelsen etter 26 minutter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.