- Serieåpningen ble ikke som vi hadde håpet. Det var skuffende, men det glemmer vi fort etter at vi har slått Storhamar, sier lederen i supportergrupppen Patriotene, Roger Opsahlhagen. 

Ekstra fyr på bålet

Om et Mjøsderby ikke er hett nok fra før, så er det noe ekstra når Storhamar har hentet tre spillere fra Lillehammer før denne sesongen. Sportslig sett, forstår Opsahlhagen spillernes valg - men en av spillerne må nok regne med litt ekstra oppmerksomhet. 

- Jeg synes Alexander Reichenberg viste seg lite ydmyk. Han hadde nesten tatt på seg Storhamar-drakta i det kvartfinalen var avgjort. Jeg synes det var respektløst. Personlig så kommer jeg ikke til å bry meg noe om han, men han må regne med en tøff mottakelse, sier Oppsahlhagen. 

LES OGSÅ: Derfor valgte Reichenberg Storhamar

Mobiliserer folk

Før hjemmepremieren forsøker Patriotene å mobilisere for å få flere folk over på Felt F, for å synge og støtte laget. Episoden fra i våres hvor hallen nesten ble innvadert av folk fra Hamar, ønsker han ikke å se igjen. 

- Det var veldig spesielt, og det svir. Nå ønsker vi selvfølgelig flest mulig til hallen generelt, men også folk som vil være med oss og bidra med sanger og rop for å støtte laget. Vi har tilogmed mobilisert folk fra Gjøvik, sier Opsahlhagen med et smil. 

Hyller den lokale profilen

Mange tror at det kan bli en vanskelig sesong for det unge L.I.K.-laget. Allikevel opplever supporterne en helt annen stemning i - og ikke minst - rundt klubben som har vært igjennom et tøft halvår både på isen og utenfor. 

- Det er et voksende engasjement, og det er utrolig morsomt å være med som frivillig her nå. Jeg synes det er spesielt morsomt at vi har hele 10 spillere fra Lillehammer. Det gjør at vi også tåler litt flere smeller før vi kritiserer laget. Dette er veien å gå for en klubb som oss, sier Opsahlhagen før han avslutter med å sende et lite stikk til Storhamar etter at de måtte gå målløse av isen i serieåpningen mot Vålerenga. 

- Vi har nå ihvertfall en gullhjelm i laget!

Les også
SPORT I morgen spiller Alexander Reichenberg sin første offisielle kamp på Lillehammer som Storhamar-spiller. 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.