- Det er ikke første gangen dette skjer oss. Også tidligere har vi ledet med tre mål, men ikke vunnet kampen likevel, sier Patrick Thoresen til HA-sporten etter kampen.
Hamar-gutten noterte seg ikke for noen målpoeng denne gangen, men var heller ikke på isen da baklengsmålene kom.
 
 
KVIKK THORESEN
- Jeg var mye piggere i dag enn jeg var på fredag, men rekka mi klarte dessverre ikke å avgjøre denne kampen. Vi hadde noen gode muligheter, men klarte ikke sette noen av dem, sier nordmannnen som ikke var tilfreds med måten laget hans falt sammen etter en fantastisk åpning.
 
- En del av oss glemmer å gjøre jobben skikkelig etter drømmestarten. Vi glemmer å få vekk køllene til motstandere foran målet vårt, og i tillegg var målvakten vår ikke like skarp som på fredag, sier Thoresen uten å gi målvakten Ilya Ezhov skylda for poengtapet.
 
TÅLER KJØRET
 
- Hele laget slurver, og det straffer seg veldig dag, sier Thoresen som har spilt tre tøffe kamper i løpet av tre dager.
 
- Jeg trenger tøff matching og gleder meg tross alt over at jeg hadde en fysisk god dag på jobben, smiler Patrick Thoresen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.