Mai i 2016 var sist gang Tonje Enkerud var på en landslagssamling. Nå venter kanskje et nytt eventyr. Det er det Tonje håper på nå.

At hun skulle bli tatt ut denne gangen kom litt overraskende på bakspilleren.

– Det var litt overraskende, men desto mer gledelig. Nå håper jeg at jeg kan senke skuldrene og nyte hele samlingen. Det er lett å få litt høye skuldre, når en trener sammen med de beste i landet, sier en svært så fornøyd Tonje Enkerud.

Motiverende

Selv om det har gått litt opp og ned denne sesongen, både for Tonje og Storhamar, håper og tror Tonje på en opptur i sluttspillet.

– Å bli tatt ut på en slik landslagssamling, er svært motiverende. Nå er det å gi alt på samlingen. Jeg håper jeg kan ta med meg noe positivt fra den samlingen og inn i sluttspillet. Først må vi gjøre unna serien, men allikevel ligger det i bakhodet at det nærmer seg sluttspill. Vi trener mye tøffere nå på grunn av det som venter oss i sluttspillet. Det gjelder å være klar, for i et sluttspill kan alt skje, sier bakspilleren.

Trener Arne Senstad er glad på Tonjes vegne.

– Dette er hyggelig og ikke minst fortjent. Tonje på sitt beste, er av den gode sorten. Det er ikke mange i Norge som er bedre enn henne, når hun har bestemt seg. Nå gjelder det å få henne til å få trua på egne ferdigheter, sier trener Arne Senstad.

Må heve seg

Storhamar, som hadde en svært dårlig kamp mot Byåsen, vil revansjere seg i søndagens kamp mot Oppsal på bortebane.

Trener Arne Senstad kjenner laget godt ettersom han har trent Oppsal tidligere.

– Det er selvfølgelig flere nye spillere som har kommet til Oslo-klubben, etter at jeg var der, men jeg tror jeg har rimelig god oversikt. Nå skal ikke vi spille etter motstanderen. Jeg håper jo at Oppsal må spille etter oss. Det blir en knalltøff kamp. Sjøl om Oppsal har hatt en tung sesong så langt, har de igjen noe på gang. Flere spillere som har vært ute, er tilbake i laget. Vi må bare gjøre jobben vår, så tror jeg vi skal reise hjem med poeng, er trener Arne Senstads forhåndsanalyse til HA-sporten.

Storhamar har trent hardt og godt den siste tiden.

Så får kampen søndag gi Storhamar en pekepinn om de har truffet med formen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.