Brumunddal, HamKam, Moelven,Ottestad og Lyn skulle spille om pokal, heder og ære.

I en dobbel serie ble det hele åtte kamper på alle lagene.

Ottestad og Lyn var lagene som plukket med seg mest poeng og fikk dermed spille finalen.

Lyn startet best og ledet 2-0 til pause. Ottestad hadde ikke tenkt å gi seg og kom tilbake.

Dessverre for Ottestad scoret Lyn rett etter at Simen Arnesens menn hadde utlignet. Det ble spennende allikevel. Ottestads nye spiss Andre Brendryen var finalens beste spiller. Han banket inn tre fine mål i finalen og vil bli en meget viktig spiller for Ottestad denne sesongen.

Trener Simen Arnesen synes det var en fin turnering.

- Etter stortapet mot HamKam (0-6) tidligere i uka, var vi med igjen. Kampen mot HamKam var grei den, for vi fikk se hvor vi ligger. Ottestad har tapt mye mot HamKam 2 i treningskampene. I seriespill, er det vi som har vært best. Denne turneringen legger jeg ikke stor vekt på. Viktigste var at gutta fikk det litt morsomt, sier trener Simen Arnesen.

Lyns trener Thomas Andre Ødegård var storfornøyd med dagen.

- For oss var dette en herlig turnering. Vi fikk god motstand, og det var bra lag med. At vi vant var også helt greit, sjøl om jeg ikke legger så stor vekt på det, sier den tidligere keepertreneren i Strømsgodset.

Toppscorer i turneringen ble Lyns Rune Isaksen med fem mål. Turneringes beste spiller ble Lyns Anders Lybekk.

Finale: Ottestad - Lyn 3-4. Mål for Ottestad: Andre Brendryen 3.

Alle fem lagene møtte hverandre to ganger i 14 minutters kamper. Finalen ble spilt med 2 x ti minutter. Brumunddal - Ottestad 0-0/0-2, HamKam 2 - Lyn 1-3/2-3, Moelven - Brumunddal 0-0/0-1,Ottestad - HamKam 2 1-0/1-1, Lyn - Moelven 3-1/2-2, Brumunddal - HamKam 2 2-2/0-1, Ottestad - Moelven 2-1/1-1, Lyn - Brumunddal 2-2/2-2, Moelven - HamKam 2 0-3/3-2, Lyn - Ottestad 1-3/4-3.               

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.